Wanneer?
Doordeweeks geef ik bijles tussen 15:00uur en 22:00uur. Op zondag geef ik bijles tussen 10:00uur en 20:00uur.
   

Waar?
Bijles vindt plaats in de omgebouwde garage van Molenstraat 45 in Den Burg. 

Kosten? (vanaf september 2016, BTW n.v.t.)
Privéles  1-op-1 = 30,-  per uur

Duo-les (2 leerlingen, dezelfde klas) = 20,- per uur / leerling
Studiegroep 3-10 ll: 10,- per uur / leerling

Interesse?
Bel Marit: 06-24709827 of mail naar marit@mappits.nlProcedure bijles, huiswerkbegeleiding & eindexamentraining
Bij MAPPITS neem ik samen met de leerling via magister de agenda en de cijfers door. We kijken dan samen naar de stof die gemaakt of geleerd moet worden. Met behulp van het aanleren van nieuwe methoden en technieken of een andere uitleg of nieuwe invalshoek met betrekking tot de stof van bijvoorbeeld Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde en Economie zal de leerling steeds beter inzien wat de bedoeling is en de stof zich eigen maken. Hoe leer je de woordjes en grammatica voor Frans, Engels, Duits en Nederlands? Hoe maak je een samenvatting of overzicht voor Geschiedenis, Aardrijkskunde of Maatschappijleer? 

Leerlingen die alleen moeite hebben met concentratie, motivatie, discipline en planning zijn uiteraard ook van harte welkom. Het is altijd fijner om huiswerk samen met iemand te maken dan in je eentje op je kamer! In principe geef ik alleen bijles aan leerlingen van de onderbouw, maar voor leerlingen uit de bovenbouw (Havo 4/5, VWO 4/5/6) kan een uitzondering worden gemaakt, afhankelijk van de individuele situatie en de specifieke hulpvraag. Rond de voorjaarsvakantie gaan we ook met eindexamentraining aan de gang tijdens de privélessen en er worden groepssessies georganiseerd.Achtergrond Marit Bender
Ik ben in 2002 afgestudeerd in de Sociale Psychologie aan de Universiteit van Leiden. Ik heb vervolgens drie jaar lang onderzoek gedaan en studenten lesgegeven op de Universiteit Maastricht bij de vakgroep Gezondheidsvoorlichting. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de middelbare school en daar heb ik vier jaar lang Engels, Nederlands en Duits gegeven aan meerdere VMBO, MAVO, HAVO en VWO klassen op verschillende scholen. In mijn laatste jaar als klassikaal docent heb ik zelfs lesgegeven op een prachtig tallship, de "Regina Maris", voor School at Sea.

Ik ben in september 2013 op Texel komen wonen en in december 2013 begonnen met bijles geven. Bij het begeleiden van leerlingen ga ik niet uit van een specifieke theorie, omdat elk kind anders is en de wereld op zijn eigen manier bekijkt en interpreteert. Daarom geef ik persoonlijke maatwerkbijlessen en ga ik hierbij uit van de wensen, kwaliteiten en doelen van de tiener, door te luisteren naar de leerling en hier mijn aanpak op te baseren.
 

Algemene voorwaarden voor ouders en leerlingen
Leerlingen worden op een vaste dag en tijd per week ingepland (na een intakegesprek met ouders/verzorgers erbij) voor één of meer uren per week voor onbepaalde tijd. Ouders ontvangen aan het eind van elke kalendermaand een factuur met daarop de specificaties van het gemaakte aantal uren. Deze factuur wordt bij voorkeur per e-mail verzonden en in de begeleidende mail staat een toelichting op de voortgang van de desbetreffende maand van de leerling. Leerlingen ontvangen indien gewenst een dag vantevoren een reminder voor de bijles via hun mobiele telefoon.

Bijlessen moeten minimaal 24 uur vantevoren afgezegd worden bij eventuele afwezigheid om wat voor reden dan ook, anders wordt de ingeplande tijd in rekening gebracht. Inhalen, bijles tijdens de vakantie of incidenteel extra bijles inplannen is mogelijk in overleg. Er kan altijd per direct gestopt worden met de bijlessen zonder specifieke opgaaf van reden. Het is natuurlijk alleen maar mooi als een leerling het weer zonder extra hulp en begeleiding kan en wil gaan doen! 


Pagina laatst bijgewerkt door Mappits op 26-10-2017